Stadsdistributie

Duurzame last mile distributie in Bergen op Zoom en omgeving.

Last mile distributie

Stadvracht verzorgt de laatste kilometers naar de ontvanger voor diverse partijen. Voorkom trage kilometers en overlast in de binnenstad en laat uw zendingen duurzaam uitrijden.

De HUB van Bergen op Zoom

Stadvracht fungeert als de HUB van Bergen op Zoom. Leveranciers, pakketdiensten en transporteurs kunnen goederen aanleveren die wij vervolgens verder verspreiden in Bergen op Zoom en omgeving. Dit voorkomt stress en trage kilometers voor chauffeurs en een hoop overlast voor Bergen op Zoom.

Goederenontvangst, opslag en orderpicken voor winkeliers en webshops

Heeft u een winkel met weinig opslagruimte? Of komt de bezorger altijd precies op het moment dat u er niet bent? Wij nemen graag uw goederen in ontvangst en bezorgen deze op het moment dat u de goederen nodig heeft en u aanwezig bent. Tevens kunnen wij uw voorraad bijhouden en orderpicken. Zo kunt u ook direct uit de voorraad die bij ons in opslag staat goederen laten thuisbezorgen, niet alleen binnen Bergen op Zoom, maar door heel Nederland!

Groen en snel!

Goederen die in de ochtend worden aangeleverd worden op dezelfde dag nog aangeleverd. Ook specifieke tijdvensters, avondleveringen en spoedritten behoren tot de mogelijkheden.

“Bespaar tijd en geld met de stadsdistributie van Stadvracht”