Pakketservice

Stadvracht bezorgt zendingen duurzaam en snel door heel Nederland en Europa. Wij halen de pakketten gratis bij u op. Neem contact op voor meer informatie.

Scherpe tarieven

Duurzame pakketdienst

Voor webshops, bedrijven en winkeliers bezorgen wij pakketten door heel Nederland en Europa. Dit doen wij in samenwerking met het gerenommeerde netwerk van Fietskoeriers.nl. In 31 steden bezorgen we per fiets en daarbuiten met voertuigen op bio-brandstof.

Fietskoeriers.nl

Fietskoeriers.nl is de meest groene en snelle bezorgservice van Nederland, de eerste en enige landelijk dekkende pakketdienst op de fiets. Samen bezorgen we met als doel de logistiek in Nederland op een slimme en schone manier in te richten. Met onze fietsdiensten zorgen we voor een vermindering van de verkeersdruk in de stad en beperken we de uitstoot van Co2 tot een minimum. Meer dan 600 fietskoeriers staan klaar om uw klanten blij te maken.

Betrouwbaar

Fietskoeriers uit het hele land met tientallen jaren ervaring bezorgen samen uw pakketjes. Fietskoeriers.nl is het snelst groeiende bezorgnetwerk van Nederland. Samen rijden we al voor duizenden tevreden klanten.

Hoge bezorgingsgraad en flexibiliteit

Met persoonlijk contact, een duidelijke track & trace en door net dat stapje extra te doen worden 98% van onze pakketjes al bij de eerste bezorgpoging bezorgd! Zit de ontvanger net lekker in het park? Dan fietsen we gewoon even een blokje om en leveren het pakketje daar af.

Track & Trace en ICT-koppelingen

Alle zendingen zijn traceerbaar met track & trace en klanten ontvangen updates met het verwachte levermoment. Voor alle bekende webshopplatformen hebben wij gratis een automatische koppeling beschikbaar.

“98% van de bestellingen bezorgen wij bij de eerste poging”