Pakketpunt

Pakketpunt

Verstuur snel, eenvoudig én duurzaam pakketten via ons pakketpunt in het centrum van Bergen op Zoom.

Meer informatie?


Duurzaam pakketpunt
Bergen op Zoom

Stadvracht is de fietskoerier van Bergen op Zoom en omstreken. In samenwerking met Fietskoeriers.nl versturen wij op duurzame wijze pakketten door heel Nederland en Europa. U kunt uw pakketje afgegeven bij Kweek Conceptstore, zuivelplein 3a Bergen op Zoom. Lees hieronder hoe het in zijn werk gaat.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor het versturen van pakketten als zakelijke klant? Neem dan contact op.

Waar?

Pakketten kunnen worden afgegeven bij Kweek Conceptstore, Zuivelplein 3a, Bergen op Zoom. Dinsdag t/m zaterdag van 10:00 - 17:00 uur + koopzondagen.

Hoe werkt het?

Het pakketje geeft u goed verpakt en duidelijk geadresseerd af bij Kweek. Na afgifte en betaling krijgt u een kaartje met de Track & Trace code mee als bewijs van verzending. Vervolgens zorgen wij samen met het netwerk van Fietskoeriers.nl dat het pakket zo snel mogelijk wordt bezorgd. Een pakket binnen Nederland en België wordt de volgende dag geleverd, behalve op zondagen. Middels de Track & Trace kunt u het pakket volgen.

Wat zijn de kosten?

Hieronder treft u de tarieven inclusief BTW. Dit is ongeveer een kwartje duurder dan via de post, maar door via ons te versturen kiest u wel voor duurzaam, lokaal en sociaal. De overige tarieven en mogelijkheden zoals buitenland zendingen, extra verzekerd, etc. kunt u navragen bij het Pakketpunt of neem contact met ons op. Wilt u zakelijk pakketten versturen of heeft u grote partijen, laat het ons dan weten.

Nederland
> Brievenbus pakket – 4,85 euro
> Pakket – 7,20 euro


België / Duitsland
> Brievenbus pakket – 7,50 euro
> Pakket – 13,60 euro


Maximale afmetingen en gewicht
> Brievenbus pakket, 2 kg, 38 x 26 x 3 cm
> Pakket, 10 kg, 60 x 60 x 40 cm


Duurzaam!

De pakketten gaan vanaf het Pakketpunt per vrachtfiets naar de Hub van Stadvracht. Hier worden de pakketten opgehaald middels een bestelauto op bio-gas, waarna de pakketten middels het netwerk van Fietskoeriers.nl in 34 steden per fietskoerier worden bezorgd. Buiten de fietsgebieden bezorgd onze partner DHL de pakketten zoveel als mogelijk met duurzame auto's. Wij zijn de duurzaamste en meest betrouwbare pakketdienst van Nederland!

Lokaal en sociaal

Verstuur uw pakket via ons en steun daarmee lokale ondernemers en de lokale economie. Daarnaast weet u zeker dat uw pakket bijdraagt aan een mooiere, schonere en rustigere leefomgeving. Wij gebruiken geen rare ZZP-constructies en onze fietskoeriers worden betaald zoals het hoort. Wij willen positief bijdragen aan onze omgeving, u toch ook?

Voorwaarden, condities en privacy

Via onderstaande link treft u onze voorwaarden en privacybeleid.

“Verstuur eenvoudig en snel pakketten via ons Duurzame Pakketpunt”