Stadvracht

Stadvracht staat voor professionele dienstverlening per fiets. Wij denken dat het anders kan en zijn hét duurzame en lokale alternatief voor de grote pakket-reuzen en transporteurs.

Door inzet van fietskoeriers die rijden op bruine boterhammen in plaats van diesel, verminderen wij het aantal verkeersbewegingen, Co2 uitstoot en lawaai in Bergen op Zoom en omgeving. Daarnaast kunnen wij door onze kleinschaligheid persoonlijke service en flexibiliteit bieden.

In tal van steden hebben fietskoeriers bewezen een vaste plaats binnen de gemeenschap te kunnen bemachtigen. Voorheen waren fietskoeriers vooral vrije geesten op een racefiets met een spoedpakketje in de rugzak. In de loop der jaren zijn fietskoeriers getransformeerd naar professionele dienstverleners die diverse logistieke oplossingen aanbieden. Overigens nog steeds met ruimte voor een spoedpakketje en ook nog steeds met een vrije geest 🙂
Wij staan voor u klaar en denken graag met u mee over de talloze mogelijkheden die fietskoeriers te bieden hebben.

Onze kwaliteiten

Flexibel

Snel schakelen en oplossen, of juist zorgvuldig instructies en procedures opvolgen. Stadvracht is van alle markten thuis.

Lokaal

Stadvracht is een lokale kleine onderneming. Door gebruik te maken van onze diensten levert u een bijdrage aan de lokale economie en uw directe omgeving.

Persoonlijk

Geen callcenter of online helpdesk, maar gewoon een vertrouwd persoon aan de telefoon met kennis van zaken die direct helpt. Korte lijnen, daar houden wij van.

Duurzaam

De fietskoeriers van Stadvracht stoten geen Co2 uit, zijn stiller dan auto's, behulpzaam en spraakzamer dan de meeste bezorgers. Wij willen bijdragen aan onze omgeving, u toch ook?