Maatschappelijke inzet

Naast duurzaamheid vind Stadvracht het ook belangrijk om op andere manieren positief bij te dragen aan de maatschappij. Wij zetten ons in voor onze omgeving. Dit kan zijn door sponsoring, donaties, het bieden van ondersteuning in natura en met onze diensten, aan lokale goede doelen, initiatieven, verenigingen en stichtingen.

Maatschappelijke inzet

2019: Ondersteuning Talentpodium Krabbenfoor t.b.v. Rick Jonckheere Foundation

Dit podium gaf ruimte aan lokaal talent tijdens de Krabbenfoor. Hiermee werd tevens geld in gezameld voor het Rick Jonckheere Foundation.

2019: Donatie lokale marathonloper ten behoeve van KWF Kanker Bestrijding

2020: Ondersteuning Stichting SoepprojectBoZ

Stichting SoepprojectBoZ fiets met een bakfiets door Bergen op Zoom en voorziet daklozen van soep, brood en drinken. Daarnaast voorzien zij de daklozen opvang van middelen tbv persoonlijke hygiëne.

2020: Donatie stichting 'Tot hier en niet verder'

Door middel van stamceltransplantatie (HSCT) kan MS gestopt worden. Stichting “Tot hier en niet verder!” wil MS-patiënten hiermee helpen op elke manier mogelijk, in het bijzonder Bergenaar Hugo Wolff.

2020: Arbeidsplaatsen voor mensen met een achterstand tot de arbeidsmarkt

In samenwerking met S&L Zorg mensen met een beperking voorzien van een leuke bijbaan.

2020/2021: Initiatiefnemer Kledingvoordekroeg.com

Samen met Van der Avert Bedrijfskleding en Kekkeshirts.nl de webshop www.kledingvoordekroeg.com opgericht. De opbrengst van de webshop gaat naar lokale horecaondernemers die vanwege het Coronavirus hun deuren moesten sluiten. Stadvracht heeft de bestelling belangeloos thuisbezorgd.

“Everyone you meet is fighting a battle you know nothing about. Be kind. Always.”