Fietskoerier Bergen op Zoom

Stadvracht is de fietskoerier van Bergen op Zoom en omstreken. Benieuwd naar onze diensten? Kijk dan rond op onze website of neem direct contact op.

De Bergse Fietskoerier

Stadvracht is de fietskoerier van Bergen op Zoom en omstreken. Wij bezorgen duurzaam en snel in en om Bergen op Zoom. Verstuurt u pakketten vanuit uw webshop, winkel of bedrijf? In samenwerking met Fietskoeriers.nl versturen wij pakketten door heel Nederland. Benieuwd naar al onze diensten? Kijk dan rond op onze website of neem direct contact op.

Pakketservice

Zoekt u een betrouwbare pakketdienst voor uw webshop of bedrijf? In samenwerking met Fietskoeriers.nl leveren wij op duurzame wijze pakketten door heel Nederland en Europa. Neem contact met ons op voor meer informatie over het versturen van pakketten.

Lokale bezorging

Stadvracht bezorgt in en rond Bergen op Zoom. Van spoedzending tot dagelijkse bezorgrondes. Van pakket, bos bloemen, drukwerk tot vers brood, wij denken graag met u mee. Geïnteresseerd in bezorging in Bergen op Zoom en omgeving door onze fietskoeriers? Laat het ons weten!

Apotheekservice

Stadvracht ontzorgt apothekers door de medicijnbezorging uit handen te nemen. Onze fietskoeriers bezorgen de medicijnen volgens de gewenste procedures bij de cliënten. Neem gerust contact op voor meer informatie over het bezorgen van medicijnen en zorgartikelen in en om Bergen op Zoom.

Stadsdistributie

Door de inzet van fietskoeriers verzorgen wij ‘the-last-mile’ op duurzame wijze. Minder Co2 uitstoot en minder verkeersbewegingen in Bergen op Zoom is ons doel. Neem contact op voor meer informatie over het duurzaam transport en logistiek in Bergen op Zoom.

“Bel Stadvracht als u duurzaam en snel een pakket wilt versturen”